Počitniško varstvo v Polhovem Gradcu


Spoštovani starši,

ker se je v zadnjih letih pokazala želja staršev po počitniškem varstvu v občini Dobrova - Polhov Gradec, vam z veseljem sporočamo, da za letos v vaši občini pripravljamo kar štiri termine varstva za otroke med 6. in 11. letom starosti.

V času varstva bomo izvajali različne aktivnosti pod vodstvom (vsaj) dveh izkušenih animatorjev (seznam aktivnosti je na letaku).

Za kvalitetno prehrano otrok bo poskrbljeno, saj otrokom za vsak dan pripadajo kar trije obroki (zajtrk, kosilo in popoldanska malica).

Cena varstva, ki znaša 170 €, vključuje vse obroke, delo animatorjev, rekvizite za izvedbo dejavnosti in vstopnine.

V primeru slabega vremena bomo počitniško varstvo izvedli v šoli in v prostorih Polhograjske graščine.

Na priloženem letaku si lahko preberete več informacij, za vsa ostala vprašanja pa smo vam na voljo na e-mailu tanja@vesoljemalckov.si ali na telefonski številki 040-506-442.

 

PRIJAVA:

Prijave na počitniško varstvo sprejemamo na e-mail tanja@vesoljemalckov.si (s pripisom želenega termina, števila prijavljenih otrok in njihove starosti), do zapolnitve mest oz. najkasneje do 20. 6. 2024.

Termini:

- 1.7. - 5.7.2024
- 8.7. - 12.7.2024
- 5.8. - 9.8.2024
- 19.8. - 23.8.2024

OBČINSKA SOCIALNA POMOČ:

V primeru socialne in materialne ogroženosti lahko na Občini Dobrova-Polhov Gradec zaprosite za občinsko socialno pomoč za kritje stroškov počitniškega varstva. Obrazec na povezavi: https://www.dobrova-polhovgradec.si/objava/322314

Do pomoči ste upravičeni, če dohodek na osebo ne dosega meje dohodkov, ki je zakonsko predpisana, in so hkrati izpolnjeni tudi drugi pogoji.

V pričakovanju super poletja vas lepo pozdravljam,

Tanja Matjašič, Vesolje malčkov